Известие

Collapse
No announcement yet.

Автоматично включване на вътрешната циркулация на въздуха?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автоматично включване на вътрешната циркулация на въздуха?

Колеги,помогнете да я спра тази функция,чи ще полудея
    Alfa 147 1.6 105 кончета 2001

Първоначално публикувано от 1471.6 Покажи съобщение
    Колеги,помогнете да я спра тази функция,чи ще полудея
    Alfa 147 1.6 105 кончета 2001
    Eми дай малко пояснения. Кога се получава, съпътстващи проблеми и т.н. Така на голо само боб може да се хвърля.
    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Най-вероятно има предвид при изключване на климатроника, че затваря клапата за външния въздух. Ако е така, така е...няма оправяне. Натискаш копчето и клапата се отваря.
      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
      ex Alfa 156 1,9 JTD
      ex Alfa 75 1,8

Comment

Оправяне(побългаряване),естествено има,но да не стане после:"Колеги как да ... ,че ще полудея".
        Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Колеги да поясня:включва се винаги когато изключа вентилатора, без значение дали и включен климатроника.Стои ли на нула вентилатора, винаги се включва тази функция, като запаля колата или на контакт.И при всяко палене трябва да я изключвам.Когато пусна вентилатора спира.Винаги мога да я спирам или пускам,това ме води на мисълта,че не е развалено просто така е програмирано и се чудих дали няма някъв пиниз за спиране както на климатроника автоматичното пускане.
          Благодаря ви за загрижеността към мойта нервна система
          Last edited by 1471.6; d.m.y г., 17:04.

Comment

Колеги да поясня:включва се винаги когато изключа вентилатора, без значение дали и включен климатроника.Стои ли на нула вентилатора, винаги се включва тази функция, като запаля колата или на контакт.И при всяко палене трябва да я изключвам.Когато пусна вентилатора спира.Винаги мога да я спирам или пускам,това ме води на мисълта,че не е развалено просто така е програмирано и се чудих дали няма някъв пиниз за спиране както на климатроника автоматичното пускане.
            Благодаря ви за загрижеността към мойта нервна система
            Всички климатромици така са програмирани 147 /156 ,няма пинизи за препрограмиране.
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Мерси!
              Не че ми е проблем да го натискам,ама ме притеснява това,че постоянно отваря и затваря клапите и най вероятно скоро ще се развалят,а е голяма играчка да ги поправиш

Comment

Мерси!
                Не че ми е проблем да го натискам,ама ме притеснява това,че постоянно отваря и затваря клапите и най вероятно скоро ще се развалят,а е голяма играчка да ги поправиш
                Не се притеснявай, Алфа не е толкова кекава колкото се говори по улиците !
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Освен в случаите, когато спреш вентилатора, клапата се затваря и когато изгасиш автомобила.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                    Не се притеснявай, Алфа не е толкова кекава колкото се говори по улиците !
                    И аз споделям това мнение,тази ми е третата алфа.само кола,която не се кара не се разваля

Comment

Working...
                    X